Pilkkihaalari

Talvihaalari tikkivuorella työ- ja vapaa-ajan käyttöön. Väri: musta/grafiitinharmaa. Irroitettava ja säädettävä huppu. Sivusta aukeavat ja tarralla suljettavat polvisuojataskut kulutusta kestävää Cordura-materiaalia. Runsaasti erilaisia taskuja: 2 vetoketjulla suljettavaa rintataskua, 2 vetoketjulla suljettavaa sivutaskua ja 2 povitaskua, joista toinen vetoketjulla ja toinen tarralla. Lisäksi irroitettava henkilökorttitasku. 

432,76 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Talvihaalari tikkivuorella työ- ja vapaa-ajan käyttöön. Väri: musta/grafiitinharmaa. Irroitettava ja säädettävä huppu. Sivusta aukeavat ja tarralla suljettavat polvisuojataskut kulutusta kestävää Cordura-materiaalia.

Runsaasti erilaisia taskuja: 2 vetoketjulla suljettavaa rintataskua, 2 vetoketjulla suljettavaa sivutaskua ja 2 povitaskua, joista toinen vetoketjulla ja toinen tarralla. Lisäksi irroitettava henkilökorttitasku.

Heijastintereet edessä ja takana tuovat haalariin näyttävyyttä ja parantavat näkyvyyttä pimeällä. Kauluksen ylösasti ulottuva vetoketju, hihansuiden lämpimät piiloresorit ja suojalista edessä olevan 2-suuntaisen vetoketjun päällä pitävät kylmän loitolla. Lisämukavuutta tuo kauluksen lämmin ja pehmeä fleecevuoraus, tarralla säädettävät hihansuut ja mukana tuleva vyö.

Lahkeissa edessä ja takana kosteudelta suojaavaa materiaalia. Joustava vyötärönkiristys ja lahkeissa pukemista helpottavat 2-suuntaiset sivuvetoketjut vyötärölle asti, jotka mahdollistavat myös pääsyn alla olevien housujen taskuille.

  • Lahkeissa lumilukot ja vyötäröllä D-lenkki.
  • Tuplaommellut saumat.
  • Materiaali: Tuulenpitävä, likaa hylkivä ja kulutusta kestävä mittamuutos- ja repäisylujuustestattu kangas.
  • Päällikangas: 45% puuvilla / 55% polyesteri, 270 g/m2.
  • Vuori: 100% nylon, 80 g/m2.
  • Vanu: 100% polyesteri, 100/120 g/m2