MSA Left/Right Cut off Pro, kypäräkiinnitteiset kuulonsuojaimet

MSA Left/Right CutOff Pro kypäräkiinnitteiset kuppikuulonsuojaimet leikkaavat yli 82 dB haitalliset äänet turvalliselle tasolle ja vahvistaa samalla ympäristön äänet.

Toiminto mahdollistaa, että käyttäjä kuulee varoitussignaalit ja puheen sekä pystyy kommunokoimaan, joka lisää turvallisuutta. Left/Right kuulosuojaimet on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle korvalle, joka antaa korvalehdille enemmän tilaa ja tekee rakenteesta tiiviimmän päätä vasten, turvallisemman käyttää ja parantaa käyttömukavuutta.

Kuulonsuojaimet voidaan nostaa pystyasentoon kun tarve vaat. Korkealuokkainen malli, joka soveltuu vaativaan työkäyttöön.

SNR arvo: 27 dB Saatavilla myös hygieniasarja.

184,76 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

MSA Left/Right CutOff Pro kypäräkiinnitteiset kuppikuulonsuojaimet leikkaavat yli 82 dB haitalliset äänet turvalliselle tasolle ja vahvistaa samalla ympäristön äänet. Toiminto mahdollistaa, että käyttäjä kuulee varoitussignaalit ja puheen sekä pystyy kommunokoimaan, joka lisää turvallisuutta.

Left/Right kuulosuojaimet on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle korvalle, joka antaa korvalehdille enemmän tilaa ja tekee rakenteesta tiiviimmän päätä vasten, turvallisemman käyttää ja parantaa käyttömukavuutta.

Kuulonsuojaimet voidaan nostaa pystyasentoon kun tarve vaat. Korkealuokkainen malli, joka soveltuu vaativaan työkäyttöön.

Medium-tason vaimennus. Miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja yhtäjaksoisesti. Tasorajoitteiset kuulevat kuppikuulonsuojaimet pään ergonomian mukaan muotoilluilla Left/Right kupeilla ja 01, 02 sekä 14 kypäräkiinnitysadaptereilla. AUX 3,5 mm sisääntulo esim. viestintää, radiopuhelinta, matkapuhelinta, MP3 soitinta tai radiota varten. Suojattu elektroniikka. Toimii 2 x AA (LR06) sormiparistoilla. Paristojen kesto jopa 1000 tuntia.

Paristojensäästötoiminto pidentää käyttöikää: Sammuu automaattisesti, kun suojainta ei käytetä. Alhaisen varaustilan varoitus. Selkeän vesitiiviin rakenteen ansiosta suojainta on helppo käyttää ja puhdistaa. Teleskooppinen pituudensäätö.

Kompakti, kestävä rakenne. Pehmeät helposti vaihdettavat left/RIGHT tiivisterenkaat.

  • OMINAISUUDEET:
  • Tuote: Cut off kuppikuulonsuojaimet
  • Väri: keltainen, sininen
  • SNR arvo: 27 dB
  • Saatavilla myös hygieniasarja