Hellberg kypäräkiinnityksellä

Kypäräkiinnitteiset kuulonsuojaimet ovat ihanteellinen valinta kaikkiin töihin, joissa vaaditaan pään- ja kuulonsuojausta. Suojaimien vankka rakenne kestää ankarat ympäristöolosuhteet, ja ohut muotoilu vähentää riskiä juuttua kiinni oksiin tai ahtaisiin paikkoihin. Suojaustaso 1 soveltuu alhaisille ja keskivoimakkaille melutasoille, 75–90 dB. Täydellinen valinta meluntorjuntaan monissa eri työympäristöissä, kuten yleisessä valmistusteollisuudessa, sähkötyökalujen kanssa työskenneltäessä ja lyhytaikaisessa melualtistuksessa.

43,28 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

 

Kypäräkiinnitteinen

Kypärän kiinnitysvarret, joissa on vahva teräsjousimekanismi, kestävät yli 10 000 värähtelyä, mikä vastaa vähintään 5 vuoden normaalia käyttöä. Ei paljaita metalliosia johtamattomuuden varmistamiseksi.

Kolme käyttöasentoa

Pysäköi kuulonsuojaimet kypärän takaosaan, kun niitä ei käytetä, aseta ne valmiusasentoon hieman pois korvilta ja työnnä ne sisäänpäin korvat peittävään työasentoon.

Hyväksytty suosituimpiin kypäriin

Hellbergin kypäräkiinnitteiset kuulonsuojaimet on hyväksytty yhdessä markkinoiden suosituimpien suojakypärien kanssa – yli 45 eri mallia. Varmista aina, että yhdistelmäsi on testattu ja hyväksytty, ennen kuin käytät sitä henkilökohtaisten suojavarusteittesi kanssa.

Vaihdettavat, pikakiinnitteiset tiivisterenkaat

Mukavat tiivisterenkaat eivät kerää hikeä, ja pehmeä vaahtotäyte lisää käyttömukavuutta. Pikakiinnitysjärjestelmä mahdollistaa säännölliset vaihdot, mikä pidentää tuotteen käyttöikää ja tekee siitä hygieenisen ja erittäin suorituskykyisen.

Integrointi kasvojensuojaimeen

Ainutlaatuinen visiiri-integraatio mahdollistaa Hellbergin kaikkien kuulonsuojaimien yhdistämisen kasvojensuojaimeen.

Melunsuojaustaso

Hellbergin kuulonsuojaimet on jaettu kolmeen melunsuojaustasoon, jotka vaihtelevat alhaisesta korkeaan melunsuojaukseen. Suojaustasot on merkitty selvästi kirkkailla turvaväreillä helppoa tunnistusta ja valintaa varten.